HTML

Búvárszivattyú

Részletes információk a búvárszivattyúkról és működési elveikről. Búvárszivattyú tippek és ötletek

Friss topikok

Házivízművek

Nincs megjeleníthető elem

szerelők

Nincs megjeleníthető elem

Partnerek és más....

Egyéb minden más ami kapcsolódik a búvárszivattyúk témaköréhez vagy sem ;) Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés és szakemberkereső egy helyen...

Mi a különbség a búvárszivattyú és a házi vízmű között?

2013.02.28. 20:15 frissinfo

A hagyományos szivattyúk, legyen az a víz felszíne alatt működő úgy nevezett búvárszivattyú, vagy vízfelszín feletti szivattyú (például önfelszívó szivattyú), csak addig biztosít nyomást, míg a motor bekapcsolt állapotban van. Ezzel szemben egy házi vízmű rendszer egy szintén a víz felszíne alatt működő szivattyú központ de rendelkezik egy pufferral vagy más néven tárolóval (hidrofor tartály) amely biztosítani képes azt, hogy amennyiben a motor nem működik akkor is tud vizet szolgáltatni (egy nyomásszabályozó szelepet tartalmaz, ami a gyakorlatban egy csap szerepét látja el. A fő különbség egy házi vízmű és egy búvárszivattyú között elsősorban ez.

Szólj hozzá!

Címkék: szivattyú búvárszivattyú házi vízmű szivattyú működése házi vízellátó

A bejegyzés trackback címe:

https://buvarszivattyu.blog.hu/api/trackback/id/tr795110523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása