HTML

Búvárszivattyú

Részletes információk a búvárszivattyúkról és működési elveikről. Búvárszivattyú tippek és ötletek

Friss topikok

Házivízművek

Nincs megjeleníthető elem

szerelők

Nincs megjeleníthető elem

Partnerek és más....

Egyéb minden más ami kapcsolódik a búvárszivattyúk témaköréhez vagy sem ;) Duguláselhárítás, vízvezeték szerelés és szakemberkereső egy helyen...

Búvárszivattyú javítása

2016.03.21. 10:00 frissinfo

Egy gépészeti eszköz javításánál mindig megfontolandó a javítás vagy az új vásárlása, míg egy cserépkályhás legtöbbször a meglévő elemekből újralegózza a cuccost addig egy szivattyú javítónak meg kell keresnie a hibát és ha a hiba olyan eszközben rész alkotóelemben keletkezett amelynek az ára magas sok esetben nem éri meg a szivattyú javítása.

Első tehát a vizsgálat a szétszerelés esetleg a tisztítás utána jöhet csak a szivattyú javítása.

A szétszerelésnél az esetek nagy százalékában már látható a hiba vagy a hibás alkatrész. Ilyenkor célszerű mindig előzetes árajánlatot kérni és meggondolni azt, hogy eme alkatrész cseréje: anyag + a munkadíj mennyibe kerül. Amennyiben nem éri el az eredeti termék 60-70%-át akkor érdemes azt javíttatni ezen összeg felett már nem biztos, hogy hosszabb távon kifizetődő a javítás.

Egy nagyobb értékű márkás szivattyú esetében sokszor érdemes javíttatni mert gazdag az alkatrész ellátás és az eredeti termék értéke is jó esetben magas volt, így valószínűleg az alkatrész és a munkadíj nem lesz olyan jelentős, mint az új készülék vásárlása.

Szólj hozzá!

Címkék: szivattyú búvárszivattyú szivattyú szervíz cserépkályhás

A bejegyzés trackback címe:

https://buvarszivattyu.blog.hu/api/trackback/id/tr178508922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása